Muziek op schoot

Vanaf de geboorte kunnen kinderen al intens genieten van muziek en muzikale spelletjes!

De cursus `muziek op schoot` reikt ideeën aan voor liedjes en muzikale spelletjes
die thuis gebruikt kunnen worden.

Tijdens de lessen maakt het kind samen met u spelenderwijs kennis met de wereld van muziek.

Er wordt veel gezongen, geëxperimenteerd met muziekinstrumentjes en er wordt bewogen op muziek. Ook worden er schoot- en kringspelletjes gedaan. Zo wordt de band tussen verzorger en kind versterkt en op ontspannen en gezellige wijze een basis gelegd voor de muzikale ontwikkeling van uw kind.

Hoewel de naam van de cursus misschien anders doet vermoeden is het niet de bedoeling dat de kinderen de hele tijd op schoot blijven zitten en zal er gebruik gemaakt worden van allerlei materiaal zoals ballen, speelgoedauto`s, knuffels en nog veel meer.

Wie:baby`s en peuters tot 4 jaar met een ouder/verzorger
Wat:2x per schooljaar 9 lessen van 40 minuten (aansluitend is er gelegenheid een kopje koffie/thee te drinken, voor de kinderen is er limonade).
Waar:Muziekschool Spelenderwijs, Bilderdammerweg 116, gebouw van het Showjachthoornkorps, (nabij sportcomplex VZOD/RKDES, Kudelstaart).
Wanneer:woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend, 9.30 – 10.10 uur: Alle kinderen van 0-4 worden in één groep geplaatst. Met het lesprogramma zal er rekening mee gehouden worden dat het voor iedereen plezierig en uitdagend is.
Startdata:WOENSDAG; 30 jan. 6, 13, 27 feb. 6, 13, 20, 27 maart, 3 juni DONDERDAG; 31 jan. 7, 14, 28 feb. 7, 14, 21, 28 maart, 4 juni VRIJDAG; 1, 8, 15 feb. 1, 8, 15, 22, 29 maart, 5 juni
Tarief:72 euro (per cursus van 9 lessen. Dit is inclusief koffie/thee/limonade)
Deelname:min. 8/max. 14 koppels (kind + ouder/verzorger)
×
Top