Muziek op schoot

Vanaf de geboorte kunnen kinderen al intens genieten van muziek en muzikale spelletjes!

De cursus `muziek op schoot` reikt ideeën aan voor liedjes en muzikale spelletjes
die thuis gebruikt kunnen worden.

Tijdens de lessen maakt het kind samen met u spelenderwijs kennis met de wereld van muziek.

Er wordt veel gezongen, geëxperimenteerd met muziekinstrumentjes en er wordt bewogen op muziek. Ook worden er schoot- en kringspelletjes gedaan. Zo wordt de band tussen verzorger en kind versterkt en op ontspannen en gezellige wijze een basis gelegd voor de muzikale ontwikkeling van uw kind.

Hoewel de naam van de cursus misschien anders doet vermoeden is het niet de bedoeling dat de kinderen de hele tijd op schoot blijven zitten en zal er gebruik gemaakt worden van allerlei materiaal zoals ballen, speelgoedauto`s, knuffels en nog veel meer.

Wie:baby`s en peuters tot 4 jaar met een ouder/verzorger
Wat:2 of 3x per schooljaar 8 lessen van 40 minuten (aansluitend is er 10 minuten gelegenheid om nog even na te praten en de kinderen kunnen vrij spelen)
Waar:Lesruimte aan de Kudelstaartseweg 203 te Kudelstaart
Wanneer:woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend. Aanvangstijden: 9.10 uur, 10.00 uur, 10.50 uur. De exacte lestijd wordt vastgesteld naar aanleiding van het aantal aanmeldingen per ochtend. Indien mogelijk worden kinderen van dezelfde leeftijd in één groep geplaatst.
Startdata:In verband met de coronacrisis is de startdatum onder voorbehoud: woensdag 16 september 2020, donderdag 17 september 2020 en vrijdag 18 september 2020
Tarief:72 euro per cursus van 8 lessen
Deelname:min. 3 en max. 4 koppels (kind + ouder/verzorger)
×
Top